безпека понад усе!

 

З 25 по 28 вересня в Кропивницькому ТОВ ФІРМА «АВ ЦЕНТР» вчетверте буде приймати участь в найбільшій Міжнародній агропромисловій виставці України «AGROEXPO-2019». На виставці ми представимо новинки робочого одягу, спеціального взуття та засобів індивідуального захисту, а також продукти, які добре себе зарекомендували та користуються високим попитом на ринку України.

Запрошуємо Вас відвідати наш стенд С7 в критому павільйоні виставки за адресою: вул. Мурманська, 8, м.Кропивницький.
Часи роботи: з 25 по 27 вересня з 9:00 до 17:00; 28 вересня з 9:00 до 14:00.

Також пропонуємо Вам ознайомитися з наступною корисною інформацією від організаторів виставки.

Підсумки AGROEXPO-2018

VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018, яка тривала з 26 по 29 вересня минулого року, пройшла на рекордній для України площі, і увійшла в десятку найбільших виставок Європи. Площа виставкового комплексу зросла до 125 000 м²: відкритий виставковий майданчик – 102 300 м², критий павільйон – 22 700 м². У критому павільйоні було облаштовано новий центральний вхід, нову зону реєстрації, а також три нових конференц-зали. З 5 500 м² до 6 500 м² було розширено виставку автомобілів «Autoland». Парковку виставкового комплексу розширено до 5000 місць.
В минулому році в AGROEXPO-2018 взяло участь 585 профільних компаній і 530 учасників «Покровського ярмарку».
За чотири дні виставку відвідало понад 35 000 осіб!

Як повідомили організатори, цього року, як і в минулому, також планується збільшення виставкової площі. Це, в свою чергу, дасть можливість відвідувачам побачити ще більше зразків техніки вітчизняних та іноземних брендів, порівняти її та вибрати оптимальну.

У програмі виставки AGROEXPO-2019

  • Експозиції вітчизняних та зарубіжних брендів у павільйоні і на відкритих майданчиках на площі 125 000 м²;
  • Демонстраційні покази техніки в роботі;
  • Широка ділова програма;
  • Експозиція племінних тварин та птиці;
  • Виставка автомобілів AutoLand;
  • Народний "Покровський ярмарок".

Знижки на продукцію відомих брендів

На AGROEXPO-2019 аграрії зможуть купити різноманітну техніку та обладнання дешевше. Діятимуть дві дисконтні акції. За умовами першої, в разі підписання безпосередньо на виставці договорів на покупку, відвідувач отримає дисконт 5%. Друга передбачає знижку 10% і більше, якщо буде придбаний виставковий зразок прямо з експозиції.

«Традиційно ряд вітчизняних і закордонних виробників сільгосптехніки продаватимуть свою продукцію зі знижкою. Ця акція проводиться не перший рік і, як показала практика, користується великим попитом», – говорить директор AGROEXPO.

Список компаній, які братимуть участь у дисконтній програмі буде опублікований на сайті виставки.

Масштабний демпоказ техніки

Більше 50 одиниць агрегатів (дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі, розкидачі добрив і багато ін.) щорічно демонструються в роботі в полі на AGROEXPO. Цей рік не стане винятком. Щодня на виставці на спеціальному полігоні проходитимуть польові демонстрації техніки. У роботі буде показана техніка відомих іноземних та вітчизняних брендів. «Кількість компаній, які бажають взяти участь в демонстраційних показах, з кожним роком збільшується. І кожна хоче бути представлена ​​як можна ширше», – підкреслив директор виставки.

З докладним графіком демонстраційних показів можна буде ознайомитися у відповідному розділі сайту виставки.

Більше автомобілів на виставці Autoland

Виставка автомобільних новинок провідних світових брендів Autoland збільшила свою площу до 6500 кв.м. На виставці будуть представлені такі бренди, як Lexus, Mercedes, Volkswagen, Hyundai, Peugeot, Opel, Toyota та багато інших.

Для всіх автолюбителів буде облаштована спеціальна смуга для тест-драйвів, де кожному нададуть унікальну можливість «власноруч» випробувати кросовери і позашляховики від відомих брендів.

Розваги для всієї родини: «Покровський ярмарок»

На AGROEXPO-2019 пройде вже традиційний «Покровський ярмарок», де відвідувачів чекають різноманітні конкурси та частування. Крім того, можна буде придбати товари народно-прикладного мистецтва та різноманітну сувенірну продукцію від майстрів з усієї України.